Da jeg fik det nyeste Maries Ideer ind af døren, var det lidt som at vinde i lotteriet. Deri var nemlig opskriften på både en hæklet flamingo fra Edvards Menageri (yay!) og bodykjolen fra Knitting for Olive, som jeg har haft på strikkelisten, siden hun viste den på instagram første gang. Totalt god oplevelse.

Jeg kastede mig derfor ud i bodykjolen til pigen, og den er bare rigtig sjov at strikke. Hulmønster er en af mine favoritter, og så var det sjovt at prøve teknikkerne, som fik skørtet sat sammen med bodystockingen. 02.03.16, Bodykjole1

Jeg har strikket i Anina fra Filcolana. Det er en superwash merinould, som bare er rigtig lækker. Jeg købte det som en souvenir på Ærø sidste forår, da jeg stadig var gravid. Og når jeg så strikker i det næsten et år efter, er det rigtig hyggeligt at tænke tilbage på vores tur.

02.03.16, Bodykjole3

Knapperne er i perlemor, og de fanger den rosa farve så smukt.

Da jeg var færdig med pigens bodykjole, var der en sjat garn til overs, og jeg besluttede at freestyle en lille udgave til pigens Dukke.02.03.16, Bodykjole5

Jeg har taget udgangspunkt i opskriften i bladet, men selvfølgelig tilpasset en hel del. F.eks. er mønsteret på skørtet noget anderledes, fordi der ikke var plads til hele rapporten fra den store model.

02.03.16, Bodykjole6

Selvom det er noget pillearbejde, er det egentlig ret sjovt at strikke dukketøj, så det tror jeg, jeg kommer til at gøre igen.

Share Button
Bodykjole x 2
Tagged on: