Moskus 1-2 designs FM

Moskusulden er noget af det fineste – og varmeste – du kan slynge om dig. Og selv om foråret er på vej, hænger det kolde vejr i lidt endnu. Derfor er der god grund til at gå i gang med dit næste lune projekt. F.eks. et fint sjal eller et pandebånd, der varmer godt om ørerne?

Moskusulden kommer fra Grønland, og den er 8 gange varmere end almindelig uld, og så er den god til allergikere, da den ikke fælder. Ulden fra de vildtlevende moskusokser bliver sendt til Hjelholts Uldspinderi på Fyn og derefter sendt tilbage til udvalgte butikker i Grønland.

Men Sommerfuglen sælger både den 1- og 2-trådede moskusuld i deres webshop. Deres uld stammer fra moskusokserne i området nær Kangerlussuaq i Vestgrønland.

MARIE - TUNDRA

Foto: Sommerfuglen

Share Button
Qiviut – moskusuld
Tagged on: