For et stykke tid siden lavede jeg dette etui til mine strikkepinde, Idéen fik jeg da Georg Jensen lavede et lignende etui til deres lyseholder til juletræet. Så jeg startede med at lave et par etuier til mine mors lyseholdere. Noget tid efter faldt jeg over mine strikke pinde som havde været gemt væk i en pose.

DSC_0704

Tænkte at idéen kunne overføres til strikkepindene, der var ikke så langt fra tanke til handling. Jeg havde noget reststof i mit skab som jeg tryllede om til et etui til strikkepindende.

DSC_0708

Derudover har jeg også lavet samme type etui til mine pensler.

DSC_0705

Hvis du har fået mod på at lave dit eget etui til strikkepinde, hæklenåle, pensler eller måske tegneredskaber (det er kun fantasien der sætter grænser), så er der mulighed for at finde vejledningen lige her.

Share Button
Strikkepindsetui