1-DSC_0598

Lige for tiden rejser jeg en del rundt med bus eller tog, jeg er typen som har det allerbedst når hænderne er beskæftiget, så har hovedet ro til at tænke. Her er det ret praktisk at have et lidt ensformigt hækleri, som kan afbrydes hvis man pludseligt skal af bussen.

1-DSC_0600

Som så mange andre i blogverdenen er jeg faldet pladask for Tinas hæklede håndklæder, du kan finde opskriften på håndklæderne på hendes blog Tichtach. Jeg har undladt at hækle trekanterne i håndklædet, for i stedet at lave en masse striber i forskellige bredder. Det er god måde at få brugt nogle af de mange rester af bolmuldsgarn, som bare ligger og venter på at blive brugt op.

Her er det bare en masse stangmasker jeg hækler håndklæderne i. Jeg glæder mig allerede til at få håndklæderne taget i brug.

Nu er det bare med at få hæklet en strop på dem.

1-DSC_0601

 

 

Share Button
Underholdning på farten