DSC_1437
Der ligger sikkert rigtig hæklenåle i metal ude omkring i diverse hjem, som enten er arvet eller købt på et eller andet tidspunkt, men ikke bliver brugt. Jeg var lidt træt af mine hæklenåle uden skaft, jeg fik ondt i fingrene af at holde på dem. Så jeg lavede et skaft ud af Fimo. Man kan også sagtens lave det i Cernit.
Hæklenål med skaft af fimo Det du skal bruge er:

  • en ovn
  • Hæklenål i metal
  • Fimo eller Cernit

NB: Der er til 4-5 hæklenåle i en pakke fimo.

 

Rul en pølse af fimoen, pres hæklenålen ned i fimoen. Form skaftet som du vil. Jeg har formet det til mine fingre, derfor ser skaftet ujævn ud.

DSC_1430Rids evt. i fimoen hvilken størrelse hæklenål det er.   DSC_1438Bag hæklenålen i ovnen i 30 min ved 110 grader. Efter afkøling er hæklenålen klar til mange timers hækling.

Share Button
Hæklenål med skaft